Най-висшето самоуважение . . .
Самоусъвършенстване !
ИНДИВИДУАЛНА ПСИХОТЕРАПИЯ
Мадлен Алгафари провежда индивидуална терапия в следните дни: в делнични дни от 10:00 до 15:00 и в четвъртък - от 13:00 до 17:00 в кабинета ми на ул. "Чумерна" №3 в София. Записването става на телефон: 029831199 и 0889202197. В кабинета има и списък с чакащи за отменен час, а на всички обадили се, които не могат да се включат веднага в графика, а се нуждаят от спешна терапевтична консултация, се препоръчва друг подходящ психотерапевт. Терапевтичната сесия е с продължителност един астрономичен час.

Можете да запишете часове за индивидуална терапия и при Дора Прангаджийска – психотелесен терапевт – работи под супервизията на Мадлен Алгафари в същия кабинет след 15 ч. в понеделник и сряда и целодневно във вторник и петък.

Телефон: 0895 492955
E-mail : dora.prangadzhiyska@gmail.com

Обучения:
  • Институт по психотелесна психотерапия
  • НБУ - Психология на развитието
  • ВСУ „Черноризец Храбър” – Психология и психопатология на развитието
  • ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград – Начална училищна педагогика
  • Международно обучение - НЛП Практик
 
Можете да запишете часове за индивидуална терапия и при д-р Антон Тодоров Даракчиев

Д-р Антон Даракчиев започва следването си по медицина в Медицински Университет София и го завършва в Philipps-Universität, Германия през 2004 година. През 2011г. завършва специалност вътрешни болести. Притежава задълбочени познания и опит в диагностиката и лечението на болести в областта на сърдечно-съдовите, стомашно-чревните, белодробните заболявания, както и в областите на диетологията и ендокринологията.
От 2005 до 2016 работи като лекар в Германия и задълбочава познанията си по природна и алтернативна медицина, по специално - биорезонанс, кинезиотейпинг, както и по психосоматика. Завършва и Българският институт по неорайхианска аналитична психотерапия. Работи като телесен психотерапевт под супервизията на Мадлен Алгафари.


Телефон: 0889 027004
E-mail : anton_td@web.de

Допълнителни Обучения:
  • Медиация, завършено сертифицирано обучение
  • НЛП-базисно обучение
  • Wave-Energetics – Енергийна работа за телесни терапевти
  • Разширен Курс по спешна медицинска помощ (Германия)
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА УЪРКШОП: КАК ДА УПРАВЛЯВАМЕ СТРЕСА ПРИ ИЗЯВА ПРЕД ПУБЛИКА - втора част
Явяването на изпити, интервютата за работа или пред камера и микрофон, правенето на презентации пред публика, сценичните изяви предизвикват т. нар. сценична треска. Тази тревожност блокира мисленето. Аналитичните способности намаляват, паметта ни става по-малко услужлива, а вниманието по-трудно се концентрира. Това може да бъде причина за лошо представяне, въпреки добрата предварителна подготовка. Често състоянието бива определяно като: "изключи ми се шалтера", "получих бяло поле в паметта", "изгубих ума и дума", "всичко ми се изтри и говорих глупости", "гласът ми трепереше и не можех да го контролирам" или "просто се парализирах, въпреки, че бях подготвен предварително".

Но притеснението може да бъде преодоляно и тревожността - намалена!
В тези два дни ще правим множество преживелищни, интерактивни опити, които намаляват стреса при изява. Ще изясним причините, които пораждат притеснението при различните типове характери. Всеки участник ще си тръгне с повече смелост и спокойствие при изява пред публика или авторитети.
Този уъркшоп обединява познанията и опита ми в психотелесната терапия, актьорското майсторство, режисурата за драматичен и куклен театър, ораторското майсторство.
Програма: 10 март 2018 -10 ч. - 19 ч.
13 март 2018 - 10 ч. - 14 ч.
Място: ул. Чумерна 3
Записване: 0889202197


Контакти

Мадлен Алгафари
ул. "Чумерна" №3
София 1000

Е-mail: Мадлен Алгафари
Тел: +359 2 9831199
Мобилен: +359 889202197
ИЗБРАНИ КНИГИ В КОШНИЦАТА
TOTAL: 123 лв
Избери още книгиИзбери други книги Потвърди поръчкатаПотвърди поръчката