Най-висшето самоуважение . . .
Самоусъвършенстване !
ИНДИВИДУАЛНА ПСИХОТЕРАПИЯ
Мадлен Алгафари провежда индивидуална терапия в следните дни: в делнични дни от 10:00 до 15:00 и в четвъртък - от 13:00 до 17:00 в кабинета ми на ул. "Чумерна" №3 в София. Записването става на телефон: 029831199 и 0889202197. В кабинета има и списък с чакащи за отменен час, а на всички обадили се, които не могат да се включат веднага в графика, а се нуждаят от спешна терапевтична консултация, се препоръчва друг подходящ психотерапевт. Терапевтичната сесия е с продължителност един астрономичен час.

Можете да запишете часове за индивидуална терапия и при Дора Прангаджийска – психотелесен терапевт – работи под супервизията на Мадлен Алгафари в същия кабинет след 15 ч. в понеделник и сряда и целодневно във вторник и петък.

Телефон: 0895 492955
E-mail : dora.prangadzhiyska@gmail.com

Обучения:
  • Институт по психотелесна психотерапия
  • НБУ - Психология на развитието
  • ВСУ „Черноризец Храбър” – Психология и психопатология на развитието
  • ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград – Начална училищна педагогика
  • Международно обучение - НЛП Практик
 
Можете да запишете часове за индивидуална терапия и при д-р Антон Тодоров Даракчиев

Д-р Антон Даракчиев започва следването си по медицина в Медицински Университет София и го завършва в Philipps-Universität, Германия през 2004 година. През 2011г. завършва специалност вътрешни болести. Притежава задълбочени познания и опит в диагностиката и лечението на болести в областта на сърдечно-съдовите, стомашно-чревните, белодробните заболявания, както и в областите на диетологията и ендокринологията.
От 2005 до 2016 работи като лекар в Германия и задълбочава познанията си по природна и алтернативна медицина, по специално - биорезонанс, кинезиотейпинг, както и по психосоматика. Завършва и Българският институт по неорайхианска аналитична психотерапия. Работи като телесен психотерапевт под супервизията на Мадлен Алгафари.


Телефон: 0889 027004
E-mail : anton_td@web.de

Допълнителни Обучения:
  • Медиация, завършено сертифицирано обучение
  • НЛП-базисно обучение
  • Wave-Energetics – Енергийна работа за телесни терапевти
  • Разширен Курс по спешна медицинска помощ (Германия)
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА УЪРКШОП от 2 до 8 октомври: СМЪРТТА Единственият ни страх е този от смъртта. Ще работим с темата “смърт” през всички възможни гледни точки. Физическата смърт, душевната смърт(бърнаут, депресия), крайщата в живота ни и началата след тях, края на любовите, разделите. Всяка промяна е смърт на нещо и начало на друго нещо. Смъртта не е край, а трансформация. Как я преживяваме. Фазите на траура. Идеята за възраждането, прераждането, възкресението. В какви симптоми се превръща прекомерният страх от смъртта. Човешката идея за “отвъд”. Голямата метафора “смърт” в живота ни. Смъртта като катализатор на качествения, здравословен и щастлив живот... Емоциите ще бъдат силни, но и в двете посоки -тъга и щастие.  Заповядайте да се научим да “умираме” и да умираме! Но най-вече да живеем без кавички! Записване:0889202197

Контакти

Мадлен Алгафари
ул. "Чумерна" №3
София 1000

Е-mail: Мадлен Алгафари
Тел: +359 2 9831199
Мобилен: +359 889202197
ИЗБРАНИ КНИГИ В КОШНИЦАТА
TOTAL: 123 лв
Избери още книгиИзбери други книги Потвърди поръчкатаПотвърди поръчката