Най-висшето самоуважение . . .
Самоусъвършенстване !
ИНДИВИДУАЛНА ПСИХОТЕРАПИЯ
Мадлен Алгафари провежда индивидуална терапия в следните дни: в делнични дни от 10:00 до 15:00 и в четвъртък - от 13:00 до 17:00 в кабинета ми на ул. "Чумерна" №3 в София. Записването става на телефон: 0889202197. В кабинета има и списък с чакащи за отменен час, а на всички обадили се, които не могат да се включат веднага в графика, а се нуждаят от спешна терапевтична консултация, се препоръчва друг подходящ психотерапевт. Терапевтичната сесия е с продължителност един астрономичен час.

 
Можете да запишете часове за индивидуална терапия и при д-р Антон Тодоров Даракчиев

Д-р Антон Даракчиев започва следването си по медицина в Медицински Университет София и го завършва в Philipps-Universität, Германия през 2004 година. През 2011г. завършва специалност вътрешни болести. Притежава задълбочени познания и опит в диагностиката и лечението на болести в областта на сърдечно-съдовите, стомашно-чревните, белодробните заболявания, както и в областите на диетологията и ендокринологията.
От 2005 до 2016 работи като лекар в Германия и задълбочава познанията си по природна и алтернативна медицина, по специално - биорезонанс, кинезиотейпинг, както и по психосоматика. Завършва и Българският институт по неорайхианска аналитична психотерапия. Работи като телесен психотерапевт под супервизията на Мадлен Алгафари.


Телефон: 0889 027004
E-mail : anton_td@web.de

Допълнителни Обучения:
  • Медиация, завършено сертифицирано обучение
  • НЛП-базисно обучение
  • Wave-Energetics – Енергийна работа за телесни терапевти
  • Разширен Курс по спешна медицинска помощ (Германия)
 

Поредният уъркшоп, който ще се проведе в екзотична атмосфера, ще се състои от 17 до 28 юни в Доминиканската република. Темата е: Театротерапия. В Доминикана живее и работи моят някогашен (от годините, в които учех в Швейцария) преподавател по театротерапия и приятел Айзък Джордж. Той ще води един от модулите в уъркшопа.

През ролята много по-лесно се преодоляват защитите и можем да работим с вътрешните си прегради и блокажи, спирачките на определени поведенчески модели и харатеровите лимити.
Ще работя с театротерапевтични, констелационни техники и приоми от арт терапията. От участниците не се изисква никаква предварителна подготовка или умения. Театротерапията е много емоционален терапевтичен подход, в който преобладават положителните преживявания.

Уъркшопът ще съчетава терепевтична работа в група, психотелесни практики и почивка във втората част на деня, когато ще отваря пространство и време за "смилане" на преживяното и туризъм сред палми, бял пясък, океански вълни и изключителната кухня на ресторанта, чийто собственик е Айзък "Plaza Delfin". 
Записване до 1 март на: 0889202197,(когато е добре да се купи груповия билет).
Приблизителна обще цена 1900-2000 евро.
Записване на: 0889202197.

Контакти

Мадлен Алгафари
ул. "Чумерна" №3
София 1000

Е-mail: Мадлен Алгафари
Мобилен: +359 889202197
ИЗБРАНИ КНИГИ В КОШНИЦАТА
TOTAL: 123 лв
Избери още книгиИзбери други книги Потвърди поръчкатаПотвърди поръчката